onsdag 21 december 2011

Veckan innan jul...

Förra veckan avslutades med ”knytjulbord” där alla som ville vara med hade med sig något och bjöd andra på. Det var allt från traditionell julmat till boliviansk glögg, polsk pepparkaka, finsk kålrotslåda och skumtomtar med polka smak.

Årets sista Angereds Närsjukhus för alla var intressant att lyssna på då arbetskamrater delade med sig av sina erfarenheter från sitt arbete utomlands. I krigssjukvårdens Libanon, Irak och vård i Ryssland av människor med tuberkulos. Det var berörande på många sätt. Vi fick även lyssna på fin luciasång av en förskoleklass som överraskade oss inledningsvis.

Vad fort det går, nu är julveckan redan här. Den har dock varit i stort sett som vanligt. Det som skiljer denna vecka mot andra är väl att en hel del möten med andra människor avslutas med ett ”God jul och ett gott nytt år”. Det är också en del som skall avslutas innan julledigheten så det känns skönt att rensa undan lite på skrivbordet. Personalrummet har stundvis varit fyllt med sött och gott och ett och annat tillhörande ”God jul och tack kort” från patienter som varit här under det gångna året.

Nu skall jag passa på och lägga en önskning i Angereds Närsjukhus ”brevlåda” för idéer till våra framtida Angereds Närsjukhus gemensamma träffar. Kanske kommer den som en sen julklapp till sommaren eller hösten? Passa på att önska du med!

Ha det så gott, julhälsningar från Titti Larsson med kollegor, vuxenspecialistcentrum, Angereds Närsjukhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar