måndag 2 maj 2011

Marina Olsson berättar om veckan som gick

Veckan som gick var en relativt lugn vecka. På tisdagen var jag tillbaka från en solig och härlig påskhelg. Tisdagen kantrades av möten, det var stabsmöte, folkhälsomöte och FSG-möte (förvaltningssamverkansgrupp, där våra fackliga representanter på ANS träffas).

På onsdagen var det dags för styrelsemöte med vår styrelse för Angereds Närsjukhus. Styrelsen tog beslut om delårsbokslut och fick en nulägesrapport från byggprojektets projektledare Gunnemar Olsson.

Dagen därpå, på torsdagen hade jag controllingmöte med Lars Gelander som är verksamhetschef för barn- och ungdomsverksamheterna och med Ann Ekberg Jansson som är verksamhetschef för Vuxenspecialistcentrum. Torsdagen avslutades med after work tillsammans med några av mina kollegor från Angereds Närsjukhus. Vi hade härlig kväll på Avenyn!

På fredagen hade jag möte med Hälso- och sjukvårdskansliet angående en fördjupning av arbetet med att ta fram behovsanalyser över nordöstra Göteborg. Hälso- och sjukvårdsnämnd 12 (som ansvarar för nordöstra Göteborg) har gett Hälso- och sjukvårdskansliet ett uppdrag att fördjupa detta arbete och de har nu satt igång. Just nu träffar de representanter för vården i Nordost för information och dialog om projektet. Det är en intressant och viktig fråga.

Veckan avslutades med en solig valborgshelg, hoppas ni alla har haft en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar