torsdag 20 juni 2013

En riktigt trevlig sommar och semester till er alla!

Med mitt sista veckobrev innan sommar och semester vill jag önska er alla en riktigt härlig sommar!

Denna vecka började med möte i LGS, en samverkansgrupp för Göteborg med kranskommuner, primärvård och SU. Mötet handlade bland annat om de strategiska satsningar som nu görs nationellt, utgående från en handlingsplan med fokus på de mest sjuka äldre, med mycket diskussion om patienter som är utskrivningsklara från SU och väntar på klartecken från kommun och primärvård. Vi pratade också om planeringen inför sommaren i de olika verksamheterna.

I tisdags hade vi FSG (Förvaltningsamverkansgrupp) med förhandling om en organisationsförändring på sjukhuskansliet. Elin Johansson och Harriet Lövgren, verksamhetsutvecklare, kommer från och med nu att ha Ida Wernered, utvecklingschef, som sin närmaste chef. Efteråt hade vi midsommarlunch på kansliet, då vi också passade på att i förskott uppvakta Ulla Fransson och Bo Andersson som fyller jämna år under semestern. Det var trevligt och somrigt med sill, lax och jordgubbar.

I onsdags var det styrelsemöte där Ann Ekberg-Jansson, verksamhetschef på VUSC, informerade om verksamheten och de utmaningar som hon ser framöver. Det var en uppskattad presentation och det var också många frågor till Ann. Mötet avslutades med att styrelsen, genom ordförande Endrick Schubert, tackade för arbetet som utförts på ANS under första halvåret och önskade alla medarbetare en skön och avkopplande sommar och semester. Han betonade också att styrelsen är måna om att vara ett stöd för verksamheterna och sjukhusledningen.

Jag avslutar veckan med styrgruppsmöte för NyANS som denna gången vara på byggarbetsplatsen. Det ska bli riktigt roligt att se på nära håll hur det ser ut. Imorgon är det midsommarafton, och med det får vi väl räkna det som att sommaren verkligen är här.

Jag vill avsluta med att tacka alla medarbetare för första halvåret 2013. Det har varit en intensiv vår. Jag önskar er alla en riktigt skön sommar och semester. För egen del hoppas jag kunna tillbringa den största delen av semestern ute på havet med båten.

HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!

Hälsningar MarinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar