onsdag 12 december 2012

Sjukhusdirektörens vecka: stort tack till alla medarbetare för året som gått

Förra måndagen började med möte på Sahlgrenska Akademin om forskningssamarbete, tillsammans med Ann Ekberg-Jansson, forskningschef. Därefter hade jag möte med ANS styrelseordförande Endrick Schubert och sedan uppföljningsmöte med Hälso- och sjukvårdsnämnd Nordöstra Göteborg (HSN12) om den målrelaterade ersättningen för 2012 enligt vårdöverenskommelsen. ANS har goda resultat inom de flesta områden gällande målrelaterad ersättning trots vakanshållning av tjänster och senarelagd inflyttning i lokalerna i våras. Tyvärr finns det vissa mätetal där vi ännu inte har uppnått de mål som krävs för att vi ska få ersättning för dem. Vi kommer att ha en sista avstämning före jul.

På tisdagen var det stabsmöte och APT på sjukhuskansliet med redovisning av medarbetarenkäten, både för hela ANS och för sjukhuskansliet. Vi hade också två intervjuer med sökande till tjänsten som kommunikationschef. Vi har fått 59 ansökningar, och många intressanta sökande vilket innebär att det kommer att bli svårt att välja – men det är ju å andra sidan ett positivt problem.

På onsdagen var jag och de flesta andra på ANS på Hotell 11 på årets sista ANS Alla. Många var också kvar och åt julmat tillsammans, vilket var trevligt. Jag vill gärna upprepa det jag sa om att jag vill framföra ett stort TACK till er alla för året som gått och ser fram emot nästa år tillsammans med er. Jag hoppas att ni, precis som jag, känner stolthet och glädje över det ni gör på ANS och att ni ser nyttan för dem ni möter.

Torsdag och fredag hade jag semester och tillbringade en trevlig långhelg med mycket promenerande i ett julskyltat London. Resan blev dock lite längre än tänkt. Vi skulle ha kommit hem söndag kväll, men blev försenade till måndag kväll på grund av problem med ett däck på flygplanet. Så det blev en extra semesterdag som tillbringades på Heathrows flygplats och på ett hotell vid flygplatsen. Det var ändå intressant att se hur starkt deras säkerhetstänkande är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar