måndag 4 januari 2016

Bloggen avslutad?

Gott nytt år till er som eventuellt fortfarande halkar in på den här bloggen och undrar vad som hände efter januari 2014! Kalendern har hoppat fram två år och såklart har massor hänt även på Angereds Närsjukhus. Inte minst har vi fått ett fysiskt, nytt sjukhus färdigt!

Bloggen hade massor av läsare som följde framväxten av sjukhuset och det är vi jätteglada för. Vi har i dagarna fått en fråga från en läsare som undrar varför vi slutat att uppdatera den.

Det finns säkert många olika förklaringar till varför det blev så. En av dem kan ha varit att vi bytt sjukhusdirektör (två gånger). En annan att vi startade upp en Facebook-sida där mycket av vad som händer på sjukhuset hamnar.  Det kändes som en naturlig plattform för oss, eftersom medievanorna visar att just Facebook är den kanal som de boende i nordöstra Göteborg använder absolut mest.

Bloggen "Morgondagens sjukvård" kommer inte att raderas (det finns massor av intressant läsning här!) och det är inte uteslutet att den i framtiden kan komma att återuppväckas genom nya, kontinuerliga uppdateringar. I dagsläget är det dock inget vi planerar.

Om du vill ha koll på vad som händer på Angereds Närsjukhus idag, under 2016 och i framtiden, följ oss gärna på Facebook!

www.facebook.se/angeredsnarsjukhus


1 kommentar: